БЗНС, Ал. Стамболийски и ВМРО

Код на продукта: 1_100_567
24,88лв

Издателство: "Анико"
Корица: мека
Страници: 837
Формат: 16,5 х 23,5 см
За голямо съжаление, и днес в България поради водената дългогодишна интернационална политика, игнорирането на Българските национални интереси и слугинажа на някои Български управници на вражески държави все още се намират неграмотни и продажни историци, политици и привърженици на БЗНС, които говорят с открито възхищение и преклонение за Александър Стамболийски и неговото управление. Но оригиналните исторически документи и факти от онова време свидетелстват за арогантно, цинично и най-нагло предаване и продаване на Българските национални интереси и тотално пренебрегване на елементарните човешки права на поробените Българи в сърбия и гърция.
Искате ли да узнаете истината за антиБългарската дейност на Александър Стамболийски, Райко Даскалов, Александър Димитров, Коста Тодоров, Александър Оббов, Георги Димитров - Гемето и тяхното обкръжение? Искате ли да узнаете ужасяващи подробности за бандитските действия на техните разбойнически чети в Македония? Искате ли да узнаете имената на много сръбски агенти у нас заедно със сумите, които са получавали за предателствата си срещу България?
Прочетете книгата „БЗНС, Александър Стамболийски и ВМРО - непознатата война” от поредицата „Сите българи заедно” на Цочо Билярски и веднага повечето от представите ви за управлението на БЗНС, за отношението му към мъките на Българите от Македония, и особено за отношенията му с легендарната ВМРО ще бъдат тотално променени. Нека оставим да говорят фактите и документите, а не емоциите, породени от митовете за славянската дружба между Българи и сърби, криворазбраното православие и фалшивия комунистически и земеделски интернационализъм.